6th Edition - 16 May 2018
Intalnire CIO Council cu Dl. Tim O’Brien, General Manager, Apps & Platform Group, Microsoft PDF Print E-mail
Written by Ion Cibotaru   
Tuesday, 04 February 2014 10:26

Membri CIO Council se intalnesc cu Tim O’Brien, General Manager, Apps & Platform Group, Microsoft, intr-o masa rotunda care va avea loc pe 17 februarie 2014.
Tema centrală a evenimentului va aborda dinamica industriei și implicațiile asupra agendei executivilor CIO. Se vor adresa transformările din mediul enterprise, prioritățile locale pe care le au membrii CIO Council, cu un focus pe platformele de aplicații . Întâlnirea va fi un schimb valoros de informații legate de perspectiva globală la care poate contribui Tim O’Brien.
Tot in cadrul evenimentului se va discuta despre pozitionarea platformelor Microsoft în acest context de transformare si despre strategia Microsoft si directia companiei in 2014.


Despre Tim O’Brien, General Manager, Apps & Platform Group, Microsoft
Tim O’Brien conduce grupul de platformă și aplicații la Microsoft și este responsabil pentru promovarea aplicațiilor partenerilor și tehnologiilor de platformă Microsoft, inclusiv Windows, Windows Phone și Windows Azure.
Tim are un rol un important în inițiativele Microsoft pentru dezvoltatori și colaborează strâns cu liderii diviziilor de inginerie și de business ale Microsoft pentru crearea de strategii de adoptare a platformelor Microsoft în ecosistemul de dezvoltatori și parteneri.
Înainte de a se alătura Microsoft în 2003, Tim a lucrat în inginerie, marketing și consultanță, atât în start-up-uri cât și în companii mari din Fortune 500. Tim are peste 25 de ani de experiență în industria IT.
Tim este licențiat în inginerie al Universității Purdue și are un MBA acordat Școala Kellogg de Management de la Universitatea Northwestern.

Last Updated on Tuesday, 04 February 2014 10:37
 
 

6th Edition - 16 May 2018