6th Edition - 16 May 2018
CIO Council sprijină parteneriatul dintre HR şi IT PDF Print E-mail
Written by Ion Cibotaru   
Friday, 08 November 2013 12:47

Avansul tehnologic a schimbat modul de lucru în multe arii de activitate: de la procesul de producţie, la logistică şi operaţional, la vânzări şi până la customer support. Iar din această enumerare nu ar trebui să lipsească nici managementul resurselor umane şi mai nou managementul talentelor.

Pe 21 noiembrie, Preşedintele CIO Council România, Yugo Neumorni, va participa în calitate de moderator la prima conferinţă de tehnologie HR din România, organizată de revista HR Manager, la Bucureşti, sub titulatura – HR Tech.

HR_Tech_HeaderEvenimentul cu caracter dual - expoziţie şi conferinţă - îşi propune, pe de o parte, să familiarizeze profesioniştii de resurse umane cu noile tehnologii şi instrumente digitale menite să îi apropie de noua generaţie de angajaţi (o generaţie SOCIAL) şi să crească nivelul de engagement şi, pe de altă parte, să înlesnească colaborarea dintre directorii de IT şi directorii de HR astfel încât discuţiile interne pe marginea tehnologiei necesare managementului de resurse umane să fie bilaterale şi susţinute cu know-how avizat de ambele părţi.

Printre temele ce vor fi abordate se numără: migrarea instrumentelor de HR către Cloud şi SaaS, provocările tehnice în remote working, infrastructura optimă pentru echipele virtuale, utilizarea conceptului de gamification pentru atragerea şi reţinerea talentelor, evoluţia de la small la BIG DATA.

Prezentările vor fi susţinute de specialişti ai industriei IT (reprezentaţi Microsoft, Oracle, HP, CISCO, IBM etc), precum şi de doi invitaţi străini din zona serviciilor pentru HR: Rory Jeffcock EMEA Director Pontoon Solutions, care va vorbi despre gamification, şi Aki Kakko, Fondator Joberate Inc, care ne va purta în aventura BIG DATA.

CIO Council este Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România, reunind peste 80 de membrii ce dețin sau au deținut funcția de Chief Information Officer/ Director IT și care activează în mari corporații româneşti sau multinaționale din domenii diverse de activate.

Last Updated on Friday, 08 November 2013 12:56
 
 

6th Edition - 16 May 2018