6th Edition - 16 May 2018
CLOUD-ul redefineste strategiile de IT in business PDF Print E-mail
Written by Ion Cibotaru   
Monday, 08 July 2013 08:49

CIO Council Romania lanseaza Joi, 11 Iulie 2013, rezultatele studiului de piata “Cloud Adoption. Strategiile de IT se redefinesc in business.”, in cadrul unei conferinte de presa ce se va desfasura la hotel Intercontinental, intre orele 10.00-11.00.

Studiul identifica viteza si amploarea cu care cloud computing-ul afecteaza zona de business si redefineste strategiile de IT din companii, propunand cateva criterii de analiza foarte practice:

  • Nivelul de acceptanta si de adoptare a cloudului in companiile din Romania,
  • Criteriile de selectie si topul celor mai apreciati furnizori de cloud,
  • Cum se redefinesc investitiile si impactul asupra P&L-ului companiei,
  • Probleme de scalabilitate si securitate,
  • Ce activitati se preteaza cel mai bine pentru cloud,
  • Pentru ce activitati evita companiile sa recurga la cloud, etc.

Invitatie_Cloud_Adoption_11_IulieRezultatele studiului vor fi prezentate de Felix Enescu – membru CIO Council. Despre cloud si implicatiile sale practice in business ne vor vorbi Aurelian Sin – IS Director Europa de Sud Est Danone (zona privata) si Daniel Gruia – Director general adjunct, Direcţia Generală Tehnologia Informației (zona publica).

Evenimentul ii va avea ca oaspeti pe Yugo Neumorni – Presedinte CIO Council, Calin Rangu – Director Executiv Cio Council si Gabriela Matei - Cloud Director Microsoft Romania.

Studiul “Cloud Adoption. Strategiile de IT se redefinesc in business.” a fost condus de CIO Council si a presupus participarea a 107 companii din Romania. 48% dintre participanti au cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro și 58% au un buged de IT de peste un million de euro. Doar 39% dintre participanți nu utilizează cloud computing iar tendinta este de scadere cu circa 10 % pe an.

CIO Council este Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor si Comunicații din România și reuneste peste 80 de membrii ce detin sau au detinut functia de Chief Information Officer/ Director IT si activează in mari corporatii romanesti sau multinationale din toate domeniile de activate.

Evenimentul este sustinut de Microsoft Romania - membru afiliat CIO Council si sustinator activ al obiectivelor profesionale si de industrie ale asociatiei.

Last Updated on Monday, 08 July 2013 09:24
 
 

6th Edition - 16 May 2018