6th Edition - 16 May 2018
Comunicat de presa 1/2012 PDF Print E-mail
Thursday, 12 April 2012 18:57

 

Cio CouncilCIO Council alege un nou Comitet Director                                                       
Bucuresti 10 Aprilie 2012  

Adunarea Generala a Membrilor Asociatiei Directorilor de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Romania (mai cunoscută ca CIO Council) a ales un nou Comitet Director si a confirmat componenta Biroului Executiv. Yugo Neurmorni a fost reconfirmat Presedintele CIO Council si Calin Rangu ca Presedinte Executiv. Noul Comitet Director este format din Felix Enescu, Dragos Dinca, George Lazar, Bogdan Tudor, alesi pe o perioada de 2 ani.

In cadrul Biroului Executiv, lui Calin Rangu, Presedinte Executiv, i se alatura Catalin Popescu, iar pentru activitatile de PR ale asociatiei a fost confirmat Gabriel Vasile.

Adunarea a stabilit si agenda de activitati pentru 2012, care include atragerea de noi membri, deschiderea catre sectorul public si marile companii de IT&C, promovarea activa a asociatiei, realizarea periodica a unor survey-uri cu privire la tendintele industriei ITC, implicarea in definirea de standarde organizatorice si profesionale, implicarea in cadrul societatii printr-o contributie activa la dezvoltarea generala etc.

Infiintata in 2005, Asociatia Directorilor de Tehnologia Informatiilor si Comunicatii din Romania - CIO Council - reuneste peste 60 de membri ce detin sau au detinut functia de Chief Information Officer/ Director IT si care activeaza in mari corporatii romanesti sau multinationale din domenii diverse de activate. Cifra totala de afaceri a companiilor unde acestia activeaza depaseste 2 miliarde de EURO pe an.

 

Informatii suplimentare despre activitatea CIO Council puteti gasi pe site-ul asociatiei www.ciocouncil.ro sau pe grupul omonim de pe LinkedIn.

Pentru alte detalii contactati

Gabriel Vasile, PR ManagerMobil: 0722 270 596

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Last Updated on Thursday, 12 April 2012 19:22
 
 

6th Edition - 16 May 2018