6th Edition - 16 May 2018
Top-ul Give IT 2014 PDF Print E-mail
Friday, 19 December 2014 17:05

Pe 11 decembrie, Ateliere Fără Frontiere a premiat companiile câștigătoare în competiția „Top Give IT 2014” în cadrul unui eveniment găzduit de Casa Romanian American Foundation.

Creat pentru a promova implicarea organizațiilor care au predat către asociație cele mai multe Deseuri de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE-uri), Top-ul Give IT are ca scop final reducerea deșeurilor și reutilizarea lor înainte de reciclare și eliminare. Majoritatea echipamentelor IT recondiționate de Ateliere Fără Frontiere  sunt donate școlilor și asociațiilor din comunități dezavantajate. Nu în ultimul rând, aceste echipamente creează locuri de muncă în atelierul de inserție pentru persoane defavorizate.

Last Updated on Friday, 19 December 2014 17:27
Read more...
 
IMWorld, cel mai important eveniment „business to business” din digital, mobile si software, tinteste 6500 participanti in 2014 PDF Print E-mail
Tuesday, 26 August 2014 19:41

Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), cel mai important eveniment „business to business” din Romania, dedicat solutiilor digitale, mobile si software, care va avea loc la Romexpo Bucuresti in perioada 8- 9 octombrie, vine anul acesta cu o noua structura a scenelor de conferinta si anunta organizarea unor workshop-uri pentru audienta din top management, cu sesiuni interactive si cunoscuti speakeri internationali. La eveniment, sunt asteptati in acest an 120 de speakeri si 6.500 de participanti, cu 20% mai multi decat in 2013.

”Solutiile de business ce vor fi lansate la cea de-a treia editie a IMWorld, noutatile pe care le vor prezenta companiile si cei 30 de experti internationali care si-au anuntat deja participarea, demonstreaza, inca o data, ca acesta este locul ideal pentru oamenii de afaceri conectati la ultimele inovatii din business”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld. Evenimentul a devenit deja un “moment reper” pentru industrie, organizatorii contractand, pana la aceasta data, 85% din spatiul destinat companiilor expozante. Preturile pentru inchirierea unui stand incep de la 1.150 euro, plus TVA, pentru o suprafata de sase metri patrati. In total, sunt asteptate 110 companii expozante.

Last Updated on Tuesday, 26 August 2014 19:44
Read more...
 
CIO CONFERENCE: IT-ul trece de la ”a exista” la ”a contribui” PDF Print E-mail
Friday, 28 March 2014 14:18

Sala 6București, 28 martie - A doua ediție a Conferinței Naționale a Managerilor de IT din România: “Beyond Surviving: Shaping the future of IT”, care s-a desfășurat Joi, 27 Martie la JW Marriott Hotel București, a reunit peste 250 de CIOs, manageri și profesioniști în IT din cele mai importante companii active în România.

Președintele CIO Council România, Yugo Neumorni, a deschis evenimentul cu mesajul central în jurul căruia s-a construit întreaga conferință: ”Dacă anul trecut am discutat mai mult despre amenințările profesiei de IT în contextul schimbărilor aduse de Cloud Computing, anul acesta vom puncta mai degrabă aspectele pozitive ale noii realități. Vorbim de provocări noi pentru directorii de IT, provocări care ne permit să ne demonstrăm valoarea și să arătăm executivilor din companie că putem să profităm de toate aceste tehnologii care au remodelat peisajul”.

28 de speakeri cu influență în industrie au electrizat sala cu subiecte cheie pentru reprezentanții departamentelor de IT, într-un eveniment interactiv și plin de energie - Stephane Batoux - General Manager Coca-Cola HBC, Kostas Loukas - General Manager Microsoft Romania, Violeta Ciurel - CEO AXA Portugal, Dr. Leslie Szamosi - Academic Director of the MBA program at University of Sheffield Int. Faculty, membri CIO Council: Aurelian Sin, Marcel Chiriac, Felix Enescu și mulți alții.

Last Updated on Friday, 28 March 2014 14:29
Read more...
 
Ziua Comunicațiilor 2014 PDF Print E-mail
Thursday, 17 April 2014 13:58

e18-2014citZiua Comunicațiilor aflată la ediția a XVIII-a, este un eveniment de tradiție care a marcat de fiecare dată cele mai importante momente în dinamica industriei IT&C locale și evoluția sa în contextul global al telecomunicațiilor. Anul acesta se va desfășura în București, la Hotel Radisson Blu, în data de 20 mai.

În urma lansărilor de produse și a prezentărilor din cadrul celor două târguri CES Las Vegas și MWC Barcelona, de anul acesta, s-au reliefat următoarele tendințe:

Diversificarea sistemelor de operare pe gadgeturi
Gadgeturi hibrizi tableta-laptop cu dual-OS Android și Windows
Televizoare 4K la prețuri accesibile și furnizori de conținut media 4K Smart TV
Internetul Lucrurilor sau, cum il numeste Cisco, The Internet of Everything
Imprimarea 3D rămâne de viitor, chiar dacă momentan aplicațiile ei sunt limitate

Ziua Comunicațiilor, prin Operatori de Comunicații, Furnizorii de Soluții și Infrastructuri, Companii de IT și Prezentări de Smart IT și Gadgeturi Digitale, își propune să dezbată:

  • 4G LTE în România - Dezvoltare; 5G?
  • Servicii Cloud și Internetul Mobil
  • Televiziunea digitală
  • TV 4 K/OLED
  • Smart IT, gadget-uri digitale - expo/ demo : Smart Phone-uri, Tablete, Phablete

Last Updated on Thursday, 17 April 2014 14:16
Read more...
 
Conferinta Nationala a Managerilor de IT din Romania – a 2-a editie Beyond surviving: Shaping the future of IT PDF Print E-mail
Thursday, 20 February 2014 14:20

164_ciocouncilCio Council Romania si CARIERE organizeaza a 2-a editie a Conferintei Nationale a Managerilor de IT din Romania: “Beyond surviving: Shaping the future of IT”- cel mai important eveniment de business dedicat IT managerilor, CIO, COO si profesionistilor din IT. Conferinta are loc la JW Marriott Grand Hotel, pe 27 martie 2014.  

Prezentarile inedite, panelurile interactive, dar si sesiunile de group coaching si dezvoltare personala vor fi parte a programului conferintei, anume creat sa raspunda celor mai importante intrebari ale profesionistilor in IT:

Last Updated on Thursday, 20 February 2014 14:33
Read more...
 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 2 of 7
 

National Conference

CIO Council National Conference 2014 - Beyond surviving: Shaping the future of IT

Speakers:
- Aurelian Sin
- Dr. Leslie Szamosi
- Violeta Ciurel
- Stephane Batoux
- Ana Radosevic

Link-uri utile

6th Edition - 16 May 2018