6th Edition - 16 May 2018
Planuri educaţionale PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2012 08:42

Sursa: IT Trends

Link: http://ittrends.ro/2012/06/planuri-educationale/

Felix-EnescuFelix Enescu este membru fondator în cadrul CIO Council şi membru reales al Board-ului acestei asociaţii cu ocazia alegerilor care s-au ţinut recent. Domnia sa a discutat cu IT Trends despre planurile concrete de acţiune din acest an ale asociaţiei pentru proprii membri şi nu numai.

ITT: Care ar fi parcursul de acţiune al CIO Council în acest an, din care a trecut deja jumătate?
FE: Pe scurt, încercăm din nou să revitalizăm Asociaţia, practic anul acesta încercăm să facem două lucruri: 1. Să aducem ceva sânge proaspăt, să aducem cât mai mulţi membri noi şi 2. Să încercăm să livrăm ceva către membrii existenţi şi cei care vin. Avem întâlniri lunare, datele tuturor sunt deja fixate şi la majoritatea dintre ele tematica şi invitatul, de asemenea, sunt deja fixate.

Last Updated on Tuesday, 02 October 2012 09:16
Read more...
 
Planuri de extindere PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2012 08:38

Sursa: IT Trends

Link: http://ittrends.ro/2012/04/planuri-de-extindere/

Yugo-Neumorni-presedinte-CIO-CouncilYugo Neumorni a fost recent reales ca preşedinte al CIO Council, asociaţia directorilor IT din marile firme prezente în România. În această calitate reconfirmată, domnia sa a discutat cu IT Trends despre deciziile luate în cadrul CIO Council de extindere a impactului asociaţiei în mediul IT şi non-IT din România.

IT Trends: Ce au însemnat alegerile recente din CIO Council din punct de vedere al planurilor de viitor?
Yugo Neumorni: Eu cred că au fost câteva etape clare în existenţa CIO Council. A fost etapa de început, din 2005 până în 2009, când am căutat să ne strângem şi să vedem exact cine suntem şi ce vrem. A fost apoi etapa când fondatorii organizaţiei, Felix Enescu şi Călin Rangu, s-au retras de la nivel de conducere şi suntem

Last Updated on Friday, 15 June 2012 09:04
Read more...
 
Nevoie de profesionalizare PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2012 08:30

Sursa: IT Trends

Link: http://ittrends.ro/2012/01/nevoie-de-profesionalizare/

Bogdan-Dumitrescu-300x226Bogdan Dumitrescu este directorul IT&C al companiei A&D Pharma, unul din giganţii industriei farmaceutice din România, şi membru fondator al CIO Council. În această calitate, domnia sa a discutat cu IT Trends despre nevoia de standardizare şi de profesionalizare, elemente care se constituie ca adevărate provocări pentru statutul unui CIO în România.

IT Trends: Ce înseamnă pentru dumneavoastră CIO Council?
Bogdan Dumitrescu: În principiu, am simţit nevoia să ne organizăm, ceea ce am şi făcut.

Last Updated on Friday, 15 June 2012 09:00
Read more...
 
Pledoarie pentru IT PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2012 08:34

Sursa: IT Trends

Link: http://ittrends.ro/2012/03/pledoarie-pentru-it/

Aurelian-Sin-650pxAurelian Sin este membru al CIO Council şi director IT în cadrul Danone România. Ca şi membru al CIO Council, domnia sa a discutat cu IT Trends despre rolul şi importanţa acestei organizaţii pe piaţa IT din România.

IT Trends: Ce înseamnă pentru dumneavoastră CIO Council?
Aurelian Sin: CIO Council este o organizaţie în care întâlnesc colegi şi prieteni cu care am preocupări profesionale comune, unde discutăm despre ceea ce ne preocupă, încercări, dificultăţi, soluţii, viitor şi lecţii învăţate. CIO Council este un mediu în care împărtăşesc, validez idei şi, împreună cu colegii mei, construim şi înţelegem mai bine ceea ce ni se întâmplă.

Last Updated on Friday, 15 June 2012 09:02
Read more...
 
Nevoie de standarde de calitate PDF Print E-mail
Friday, 15 June 2012 08:12

Sursa: IT Trends

Link: http://ittrends.ro/2011/12/nevoie-de-standarde-de-calitate/

Dorian-Ghenea-1Dorian Ghenea este Director IT în cadrul Romtelecom şi membru CIO Council. Domnia sa a discutat cu IT Trends despre nevoia resimţită de managerii IT din organizaţiile mari vizavi de stabilirea şi impunerea unor standarde de calitate pentru proiectele si serviciile  IT de pe piaţa românească.

IT TrendsCe înseamnă pentru dumneavoastră CIO Council?
Dorian Ghenea: Ar fi vorba de mai multe puncte de interes. Poate cel mai important este alinierea organizaţiilor din România, din punct de vedere IT, vizavi de furnizorii de servicii şi produse.

Last Updated on Friday, 15 June 2012 08:41
Read more...
 
«StartPrev1234567NextEnd»

Page 5 of 7
 

National Conference

CIO Council National Conference 2014 - Beyond surviving: Shaping the future of IT

Speakers:
- Aurelian Sin
- Dr. Leslie Szamosi
- Violeta Ciurel
- Stephane Batoux
- Ana Radosevic

Link-uri utile

6th Edition - 16 May 2018